(Galerie foto) Șezătoare la Volovița cu bunei și nepoți grijulii

0
85

În cadrul ,,Săptămânii Naționale a Voluntariatului 2018”, la gimnaziului ,,Alexandru Lupașcu”din comuna Volovița , a avut loc o șezătoare ca pe timpuri. Evenimentul a fost organizat de Inspectoratul de Poliție Soroca, de comun acord cu autoritățile publice locale.

Sub genericul “Meșteșuguri populare și promovarea tradițiilor naționale locale”, participanții s-au implicat activ în activități practicate pe timpuri de săteni. La eveniment au participat și 10 voluntari ai proiectului “Bunicii grijulii”, membri ai Asociației Obștești cu același nume din Soroca. Totodată au luat parte la șezătoare doi nepoței grijulii și 10 lideri ai sectoarelor de ,,Supraveghere de Vecinătate”.

În cadrul evenimentului, Șeful adjunct al IP Soroca, comisar principal Dumitru Batog, a înmânat certificat de voluntar celor mai activi voluntari care fac parte din proiectul ,,Bunici Grijuli” și ,,Supraveghere de Vecinătate”, comunică Inspectoratul de Poliție Soroca.Săptămâna națională a voluntariatului s-a desfășurat între 1 și 7 octombrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.