GALERIE FOTO: Gala fotbalului sorocean – 2019: REGELE SPORTULUI ȘI-A DESEMNAT PREMIANȚII

1
1151

Cel mai important eveniment al anului fotbalistic 2019 – Gala fotbalului sorocean, a adunat în Sala mică a Palatului de cultură  din Soroca toată crema jocului cu balonul rotund, fotbaliști, antrenori, arbitri, diriguitori ai fenomenului, care unești mii de oameni și, deseori, este unicul motiv de satisfacții, pentru mai multă lume.

La ceremonie au participat președintele raionului Soroca, Veaceslav Rusnac, vicepreședinta raionului, Svetlana Păunescu, secretarul general al Federației Moldovenești de Fotbal, Nicolae Cebotari, președintele Asociației Raionale de Fotbal Soroca, Radu Ghilas, secretarul general al AFR Soroca, Andrei Jitniuc, primari, funcționari ai Consiliului raional, directori ai instituții de învățământ din teritoriu…

Radu GHILAS: Anul fotbalistic 2019 a fost unul bun pentru amatorii sportului cu balonul rotund din raionul Soroca. Astăzi am făcut totalurile, care sunt unele satisfăcătoare și promițătoare. Din evenimentele cele mai importante voi numi startul construcției stadionului de fotbal din satul Rublenița, cu o capacitate de 1200 locuri, medaliile de bronz cucerite de echipa „Inter”, participantă în Campionatul Național, Divizia B, succesele tinerilor fotbaliști și, nu în ultimul rând, semnare acordului dintre FMF și LT „Constantin Stere” cu privire la implimentarea fotbalului în școală… Mulțumesc autorităților raionale, FMF, directorilor de instituții de învățământ, fotbaliștilor, antrenorilor, arbitrilor, părinților pentru munca depusă în anul 2019 și le doresc tuturor succese în anul fotbalistic 2020.

Veaceslav RUSNAC: Sunt bucuros să particip la Gala fotbalului sorocean. Îi felicit pe toți acei, care practică și promovează un mod sănătos de viață, în special fotbalul. Regele sportului a rădăcini adânci la Soroca și eu vă promit că și în continuare veți avea tot sprijinul și tot aportul Consiliului raional.

Nicolae CEBOTARI: Faptul că anu acesta demarează cu această frumoasă Gală a fotbalului sorocean ne dă speranțe că și anul 2020 va fi bogat în evenimente fotbalistice. Din partea FMF, care face tot posibilul pentru dezvoltarea și promovarea fotbalului, mulțumesc AFR Soroca pentru munca depusă or, fără sprijinul asociațiilr raionale FMS nu ar putea realiza atâtea lucruri frumoase. Doresc un an bun tuturor celor, care sunt implicați în fenimenul fotbalistic și să nu uităm că, în rezolvarea problemelor, nu trebuie să nu uităm de înțelepciunea populară, care spune că „…ochii sperie, dar mânile (picioarele) bucură”.

     În cadrul Galei a aviu loc premierea fotbaliștilor echipei „Inter” (Soroca), deținătoarea medaliilor de bronz în campionatul Republicii Moldova, Divizia B. Au mai fost premiate speranțele fotbalului sorocean; veteranii fotbalului; persoanele care și-au adus contribuția la dezvoltarea fotbalului sorocean;  cele mai bune echipe, la diferite vârste și la diferite nominalizări; cei mai activi manageri; cei mai buni jucători din campionatul raionului SorocaM cei mai activi voluntari; cei mai buni antrenori – Petru Ciobanu și Pavel Bacinic; cel mai bun antrenor și administrator – Maria Tașnic; cel mai bun arbitru – Serghei Revenco… Cel mai bun jucător al anului 2020 a fost desemnat Vadim Rusu.

    Veaceslav Rusnac, Vsevolod Gâtlan, Boris Rotaru, Vasile Zăbrian și Petru Ciobanu au fost distinși cu medalia „Meritul Fotbalului sorocean 2019”.


Articolul precedentUn fermier din Polonia ar fi fost mâncat de propriii lui porci
Articolul următorIN MEMORIAM: Aurel Marinciuc vorbește despre Soroca și sorocenii din amintirile sale
Redactor-șef al ziarului „Observatorul de Nord”, câştigător în topul „10 jurnalişti ai anului”. Membru al Uniunii Jurnaliștilor din Republica Moldova. Câștigător în TOP-ul „10 jurnaliști ai anului”. În presă din anul 1986. Activitate: corespondent, redactor de secție la ziarul raional din Soroca; corespondent Agenția de știri „Moldpress”, corespondent zonal al ziarului guvernamental „Независимая Молдова”; purtător de cuvânt al prefecturii Soroca, consilierul prefectului. Din anul 1988 fondator și redactor al ziarului „Observatorul de Nord”.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.