Fotografii cu Soroca din perioada când era în componența României / Galerie foto

0
226

Soroca este unul dintre puținele orașe basarabene care a fost surprins în mai multe fotografii de epocă. Unele dintre locurile din imagini pot fi recunoscute și azi, altele s-au schimbat de-a lungul anilor. Câteva dintre clădirile din fotografiile de mai jos s-au păstrat, dar multe dintre ele nu mai sunt sau arată jalnic, chiar dacă în prima parte a secolului XX erau mândria Sorocii.

Aici vedeți o colecție cu fotografii ale orașului Soroca din perioada interbelică, pe când oraşul ca şi toată Basarabia, făcea parte din România. Mai sunt şi câteva poze din timpul celui de-al Doilea Război Mondial. Așa că dragi soroceni, distribuiți cât mai mult aceste fotografii, ca să știe toți ce comoară aveam şi mai avem…

P.S. Dacă ați găsit și alte fotografii cu Soroca din această perioadă, le puteți atașa în comentarii. La fel ne puteți scrie ce locuri din imagini ați recunoscut.

Vedeţi şi – Oraşul Soroca în cărţi poştale mai vechi de un secol

Articolul precedentFOTOGRAFIA ZILEI: Toamna în Moldova
Articolul următorApă în fântâni ori nu e deloc, ori e numai nitrați și amoniac
Licenţiat în jurnalism și Master în Științe ale Comunicării, Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării, Universitatea de Stat din Moldova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.