(FOTO) “O zi cu tata” la Penitenciarul nr. 6 din Soroca

0
227

Al treilea an consecutiv la Penitenciarul nr.6 din Soroca este organizată sărbătoarea “O zi cu tata”, în care deținuții au ocazia de a se revedea cu familia, în special cu copiii. Potrivit șefului penitenciarului, Dorin Marcu, evenimentul se desfășoară în contextul marcării Zilei Internaționale a Copiilor.

„Scopul sărbătorii este de a apropia părinții de copii, indiferent de faptul că la moment ei se află în custodia noastră, dar și de a se revedea cu părinții, de a discuta. Am pregătit multe surprize pentru copiii care au venit astăzi aici, pentru a se simți ca acasă, iar tatăl să compenseze astfel lipsa sa”, a declarat Marcu.La eveniment au fost invitate doar familiile cu copii, care întregite din nou, s-au bucurat de o adevărată atmosferă de sărbătoare în curtea penitenciarului, unde a fost instalat un tobogan, dar și alte spații de joacă pentru copii. Nu au lipsit nici clovnii, dar și înghețata.

De asemenea, pe mica scenă din incinta instituției au evoluat mai mulți interpreți din republică.

Pe lângă biserica edificată, pe terenul acesteia a fost renovat și havuzul, care a bucurat privirile micilor vizitatori.

Reamintim că, la Penitenciarul nr.6 din Soroca își ispășesc pedeapsa 807 de deținuți.

Citiți articolul integral în ediția de vineri a ziarului „Observatorul de Nord”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.