„Fotbaliştii” din administraţia preşedintelui raionului Soroca — cei mai buni!

0
18

Pe stadionul artificial de minifotbal al Liceului teoretic „Petru Rareş” a avut loc un turneu dedicat memoriei celui care a fost MIRCEA MARTÂNIUC, ex-preşedinte al raionului Soroca, de la decesul prematur al căruia s-a împlinit un an. Competiţia, la care şi-au anunţat participarea patru colective — echipa aparatului preşedintelui raionului, echipa consilierilor raionali, echipa consilierilor locali şi echipa primarilor, a fost organizată cu sprijinul Secţiei raionale tineret şi sport, Asociaţiei raionale de fotbal şi a familiei Martâniuc.

În urma unor dispute foarte acerbe, chiar fără compromis au fost înregistrate următoarele rezultate: CONSILIERII RAIONALI-PRIMARII: 0-4; CONSILIERII LOCALI-APARATUL PREŞEDINTELUI: 2-3; PRIMARII-APARATUL PREŞEDINTELUI: 4-4; CONSILIERII RAIONALI-CONSILIERII LOCALI: 0-9; CONSILIERII LOCALI-PRIMARII: 9-1; CONSILIERII RAIONALI-APARATUL PREŞEDINTELUI: 2-6. În consecinţă, primul loc, Cupa şi medaliile de aur au fost câştigate de fotbaliştii din aparatului preşedintelui (semnificativ este faptul că „scripca” întâi a fost chiar preşedintele Mihai Mâţu). Medaliile de argint au revenit echipei consilierilor locali, iar medalii de bronz au fost înmânate celorlalte două competitoare, chiar dacă matematic locul III a fost ocupat de echipa primarilor.

Să mai menţionăm că doamna Ecaterina Martâniuc a înmânat Cupe şi Diplome celor mai buni jucători ai turneului: cel mai bun jucător — Lilian Maxim (echipa primarilor); cel mai bun atacant — Arcadie Revenco (echipa consilierilor raionali), cel mai bun portar — Veaceslav Terentii (echipa primarilor), cel mai frumos gol marcat — Ion Crivoi şi Lesco Aurel (echipa consilierilor locali), dar şi celui mai experimentat participant — Alexandru Sorocean, din echipa aparatului preşedintelui. Doamna Ecaterina Martâniuc ne-a relatat că acest turneu va deveni unul tradiţional, iar la anul viitor se preconizează participarea la competiţie a echipelor de copii din raion.

La finele competiţiei a avut loc o masă de pomenire, la care au fost invitaţi toţi cei prezenţi.

Dan AOLEI

Fotograf — V.C.

Articolul precedent„Dava” continuă să facă „cadouri” adversarilor
Articolul următorProtestele din Chişinău văzute de presa rusă
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.