Fotbal după gratii (FOTO)

0
32

Deținuții au jucat fotbal, în ajunul marcării Zilei Internaționale a Tineretului. Competiţia sportivă la mini-fotbal s-a desfășurat în incinta Penitenciarului nr.6 din Soroca, la care au participat deținuți și colaboratori ai penitenciarului.

Echipa învingătoare a primit Dimplome de onoare, ceea ce a încurajat echipa adversă să își reînnoiască forțele și să fie mai buni la următoarea competiție sportivă. De asemenea, a fost înmânată o Diplomă pentru cel mai bun marcator, care a fost decernată lui Octavian Casap, potrivit unui comunicat emis de către instituție.

“Lupta” pentru victorie a fost una acerbă, astfel că, într-un final, scorul a fost în favoarea echipei care a acumulat cel mai mare punctaj.

Scopul organizării unor asemenea competiţii sportive este promovarea sportului în penitenciare, dezvoltarea fizică a deţinuţilor, dezvoltarea spiritului de echipă, dar şi a calităţilor emoţional-volitive care garantează o reeducare şi reintegrare adecvată în societate a persoanelor private de libertate.

De menționat, că printre activitățile preferate de către deținuți sunt competițiile sportive, precum și alte măsuri care încurajează adoptarea unui mod activ și sănătos de viață.

Articolul precedentŢăranii din opt raioane SE UNESC “EN-GROS”!
Articolul următorAGRICULTURĂ: RECORD înregistrat de agricultori la recoltare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.