FMF: Spectatorii ar putea reveni pe stadioane

0
17

  Comitetul Federației Moldovenești de Fotbal a adoptat a o decizie referitoare la admiterea spectatorilor la meciurile din Divizia Națională de fotbal. Pentru accesul spectatorilor în tribune, stadioanele sunt obligate să respecte toate condițiile impuse de FMF și de Comisia Națională Extraordinară de Sănătate Publică.

Potrivit condițiilor FMF, pentru accesul spectatorilor pe stadioane, arena de fotbal trebuie să fie omologată de federație, să îndeplinească toate instrucțiunile CNESP în condiții de stare de urgență în sănătate publică, organizatorii meciurilor trebuie să asigure fiecare spectator cu bilet de intrare și cu loc individual, numerotat, în tribune, cu respectarea distanței sociale, numărul spectatorilor în tribune să nu depășească 30% din capacitatea stadionului.

Pentru a obține permisul de a organiza meciuri cu spectatori în tribune, cluburile din Divizia Națională trebuie să trimită o cerere către Departamentul Competiții al FMF până joi, 17 septembrie, ora 12.00.

Articolul precedentSoroceanul Vitalie Damașcan schimbă „Cizma” pe „Țara Lalelelor”
Articolul următor…Și Ilie Damașcan și-a schimbat adresa: de la Hâncești la Turnu Măgurele
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.