FMF are 4 femei arbitri acreditați de FIFA

0
34

În premieră, la meciul etapei a 18-a între echipele Sheriff Tiraspol și Dacia Buiucani (0-0), un frate și o soră au făcut parte din brigada de arbitri într-o partidă din cadrul primei ligi valorice a fotbalului moldovenesc. Este vorba despre Andrei și Natalia Ceban, care au oficiat meciul de la Tiraspol la centru, respectiv la tușă.

Natalia Ceban a intrat în istoria fotbalului moldovenesc și ca prima reprezentantă a sexului frumos care a arbitrat un meci din Divizia Națională. S-a întâmplat în aprilie 2016, când Natalia a făcut parte în calitate de asistent din brigada de arbitri care a condus partida Academia – Dacia 0-3.

Potrivit Federației Moldovenești de Fotbal, în Republica Moldova activează patru arbitrii de sex feminin, omologați FIFA: doi arbitri centrali, Oxana Cruc și Natalia Clipca, și doi arbitrii de tușă, Natalia Ceban și Maria Bucliș-Posmac.

Sursa: MOLPRES, foto: FMF

Articolul precedentВыборы, II тур: что показывают  профили неподкупности кандидатов
Articolul următorÎncă un aparat de ventilare artificială a fost achiziționat
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.