FC Visoca și FC Inter au câștigat meciurile inaugurale din Cupa Republicii Moldova, cu același scor, 1-0

0
355

Fotbal

  Astăzi, 8 august, au avut loc meciurile inaugurale din cadrul Cupei Republicii Moldova în care cele două reprezentante ale raionului Soroca, FC Visoca și FC Inter au repurtat victorii, cu același scor de 1-0 și au acces în următoarea etapă a competiției.

Meciul de pe stadionul municipal din Soroca a fost unul istoric or, în rolul de gazde a fost formația FC Visoca, care va participa, pentru prima dată și în campionatul Republicii Moldova la fotbal, Divizia B, Nord. Partida în compania formației Cruiz din Camenca a fost unul greu, dar elevii antrenorului și primarului Grigore Pleșca a învins și a acces în turul următor al competiției. Unicul gol al meciului a fost marcat, în minutul 78, de Denis Patic, dintr-o lovitură liberă de la circa 30 de metri, direct în vinclul formației oaspete. Bravo echipei și onoare conducătorilor acestei formații!

Cuvinte de laudă merită și mult mai experimentata echipă Inter din Soroca, care a învins în deplasare formația FC Râșcani.

Așadar, noul sezon fotbalistic la Soroca a demarat cu dreptul.


Articolul precedentLa 70 de ani, condamnat la închisoare pentru viol
Articolul următorCălduri sufocante până la 14 august
Redactor-șef al ziarului „Observatorul de Nord”, câştigător în topul „10 jurnalişti ai anului”. Membru al Uniunii Jurnaliștilor din Republica Moldova. Câștigător în TOP-ul „10 jurnaliști ai anului”. În presă din anul 1986. Activitate: corespondent, redactor de secție la ziarul raional din Soroca; corespondent Agenția de știri „Moldpress”, corespondent zonal al ziarului guvernamental „Независимая Молдова”; purtător de cuvânt al prefecturii Soroca, consilierul prefectului. Din anul 1988 fondator și redactor al ziarului „Observatorul de Nord”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.