FC Visoca „bate măr” outsiderul, 5 – 0

0
175

   Victorie lejeră a fotbaliștilor de la FC Visoca, în etapa ordinară, penultima, a turului campionatului Republicii Moldova, Divizia B, Nord, în fața echipei de pe ultimul loc, CF Râșcani.

Soarta meciului a fost decisă în primele 20 de minute când visocenii au marcat trei goluri (unul din penalti), irosind încă alte 2-3 ocazii de a mai înscrie. Repriza a doua a fost, la fel, la discreția gazdelor, care au mai marcat de două ori. Astfel, fluierul final al arbitrului a confirmat victoria celor de la FC Visoca, care au acumulat 9 puncte în clasament, dar rămân pe locul 10…

Tot astăzi, echipa FC Inter (Soroca) a jucat în deplasare, cu FC Pepeni. Vom reveni cu detalii.

Articolul precedentO familie fericită este o familie unită
Articolul următorUn nou record de persoane infectate – 1411. Și în raionul Soroca au fost înregistrate cazuri de infectare cu coronavirus.
Redactor-șef al ziarului „Observatorul de Nord”, câştigător în topul „10 jurnalişti ai anului”. Membru al Uniunii Jurnaliștilor din Republica Moldova. Câștigător în TOP-ul „10 jurnaliști ai anului”. În presă din anul 1986. Activitate: corespondent, redactor de secție la ziarul raional din Soroca; corespondent Agenția de știri „Moldpress”, corespondent zonal al ziarului guvernamental „Независимая Молдова”; purtător de cuvânt al prefecturii Soroca, consilierul prefectului. Din anul 1988 fondator și redactor al ziarului „Observatorul de Nord”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.