FC Inter marchează de 3 ori, dar … pierde la Pepeni

0
57

Meci cu 7 goluri la Pepeni, în etapa ordinară a campionatului Republicii Moldova la fotbal, Divizia B, Nord. Sorocenii de la FC Inter au marcat 3 goluri în deplasare, dar au primit în propria poartă 4 și a părăsit terenul învins.

În etapa de sâmbăta viitoare, 21 noiembrie, FC Inter are șansa să-și îmbunătățească situația în clasament, în partida de acasă, cu FC Edineț.

Începutul meciului la ora 13:00. (Dan AOLEI)

Articolul precedentDiaspora cetățenilor Republicii Moldova din Germania stă la cozi imense pentru a-și alege președintele / VIDEO
Articolul următorPână la ora 14:00 au votat aproape o treime dintre soroceni
Redactor-șef al ziarului „Observatorul de Nord”, câştigător în topul „10 jurnalişti ai anului”. Membru al Uniunii Jurnaliștilor din Republica Moldova. Câștigător în TOP-ul „10 jurnaliști ai anului”. În presă din anul 1986. Activitate: corespondent, redactor de secție la ziarul raional din Soroca; corespondent Agenția de știri „Moldpress”, corespondent zonal al ziarului guvernamental „Независимая Молдова”; purtător de cuvânt al prefecturii Soroca, consilierul prefectului. Din anul 1988 fondator și redactor al ziarului „Observatorul de Nord”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.