FALS: Magazinul Fourchette nu-și suspendă activitatea

0
1754

Comunicare pentru schimbare: SESIZEAZĂ O PROBLEMĂ

    În ultima vreme, printre locuitorii municipiului Soroca se răspândește zvonul, precum că magazinul „Fourchette”, care activează de ceva ani în cartierul fabricii „Stil” își suspendă activitatea sau chiar se va închide. Din această cauză, mai mulți cititori ai Observatorului de Nord ne-au telefonat și ne-au rugat să afirmăm sau să infirmăm acest zvon. Or, neliniștea oamenii poate fi înțeleasă.

Iată ce ne-a scris, bunăoară, doamna Elena Patrașcu: „Închiderea acestui magazin ar însemna pentru noi, locuitorii carterului, o mare problemă, fiindcă majoritatea suntem clienți fideli ai Fourchett-ului și nu ne dorim să mergem în alte părți ale orașului după cumpărături. Înțelegem foarte bine că trăim vremuri în care concurența dictează regulile jocului, dar ar trebui să se țină cont și de interesele și părerile oamenilor. Mai cu seamă că, există loc sub soare și pentru alții, fără a leza drepturile cuiva…”.

Pentru a face lumină în acest caz, ne-am adresat doamnei Alexandra Ungurean, directoarea Filialei din Soroca a Magazinului „Fourchette”, care nu lasă loc pentru interpretări. Astfel, doamna directoare ne-a spus că acesta este un zvon fals și că unitatea comercială pe care o conduce va activa în continuare. Ba mai mult, acum are loc reconstrucția magazinului, iar numărul centrelor comerciale (buticurilor), care vor activa în cadrul magazinului va crește. (Dan AOLEI)

 

AO ”Info-DAVA” este beneficiara Programului de Granturi Locale al Uniunii Europene (UE) și implementează proiectul ”Comunicare pentru schimbare” în raionul Soroca. Programul de Granturi Locale este lansat în baza Cadrului Unic de Sprijin a UE, acordat pentru Republica Moldova (2017-2020) din cadrul Instrumentului European de Vecinătate, prin intermediul proiectului „Abilitarea cetățenilor din Republica Moldova” (2019-2021), finanțat de către Uniunea Europeană și implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ). Partenerul proiectului pentru creșterea potențialului de vizibilitate și implicare a cetățenilor este Asociația Presei Independente (API).

Articolul precedentDodon îl contrazice pe Slusari: salariile și pensiile vor fi achitate la timp
Articolul următorEficiența energetică în fiecare gospodărie
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.