Ex-președintele raionului Soroca, Ghenadie Muntean, a fost decorat cu ordinul Gloria Muncii

0
887

Expres-interviu, PP

   Veste bună și frumoasă pentru domnul Ghenadie Muntean – prin Decretul nr.452, privind conferirea distincțiilor de stat, domnia sa a fost decorat cu ordinul Gloria Muncii. Ceremonia de înmânare a înaltei distincții de stat urmează să aibă loc, dar noi i-am solicitat „omagiatului” un expres-interviu până la producerea evenimentului.

– Domnule Ghenadie Muntean, cine a fost decorat cu această distincție de stat: ex-președintele raionului Soroca, președintele Organizației Teritoriale rationale a PDM sau directorul SRL „Tehrubsor”?

-Bineînțeles, directorul SRL „Tehrubsor”, fiindcă toată viața, adică peste 30 de ani, mi-am dedicat-o agriculturii și mă bucur că această activitate a fost atât de mult apreciată.

-A fost o surpriză pentru Dvs această apreciere?

-O surpriză totală! Altfel, ceva vreme în urmă am fost telefonat de președintele Pavel Filip și de colegul Constantin Nesterenco, care m-au felicitat cu această distincție, dar am crezut că este vorba doar de o glumă frumoasă.

-În opinia Dvs, pentru care merite ați fost decorat cu ordinul Gloria Muncii?

-Chiar nu știu ce să vă răspund la această întrebare or, „argumentele” le puteți afla la persoanele cu funcție de decizie. Vreau doar să vă spun că de curând gospodăria noastră a fost vizitată de președintele Igor Dodon și intuiesc că dumnealui i-a plăcut ceea ce a văzut la noi… Unicul lucru pe care îl știu cu certitudine este următorul: această distincție nu este doar a mea, dar a întregului colectiv care numără 80 de persoane. Și pe această cale doresc să le mulțumesc tuturor colegilor mei pentru munca depusă și să-mi exprim încrederea că și în continuare vom munci așa cum știm s-o facem mai bine.

-Apropo, această distincție este prima?

-Anterior am mai fost decorat și cu medalia Meritul Civic.

-Vă mulțumesc pentru interviu și vă doresc ca acest orden să nu fie ultimul.

Consemnare Victor COBĂSNEANU  

 

Articolul precedentVIDEO: Despre ce au discutat membrii comisiei în ajunul ședinței Consiliului raional
Articolul următorTragedie: un micuț a murit după ce a căzut de la etajul cinci
Redactor-șef al ziarului „Observatorul de Nord”, câştigător în topul „10 jurnalişti ai anului”. Membru al Uniunii Jurnaliștilor din Republica Moldova. Câștigător în TOP-ul „10 jurnaliști ai anului”. În presă din anul 1986. Activitate: corespondent, redactor de secție la ziarul raional din Soroca; corespondent Agenția de știri „Moldpress”, corespondent zonal al ziarului guvernamental „Независимая Молдова”; purtător de cuvânt al prefecturii Soroca, consilierul prefectului. Din anul 1988 fondator și redactor al ziarului „Observatorul de Nord”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.