EVENIMENTE DE HRAMUL SOROCII: Cine va evolua astăzi în Piața Libertății

0
148

Astăzi sorocenii sărbătoresc Hramului municipiului Soroca. Cu acest prilej, la ora 11:00 va avea loc semnarea acordului de înfrăţire cu orașul Breansk din Federația Rusă. Totodată, pe parcursul zilei vor avea loc mai multe activități cultural-artistice. 

Astfel, la 12:00 se va desfășura deschiderea oficială a Festivalului Medieval „Al cincilea turn”, care va avea reprezentații în cetate și la 27 august.

Între 15:00 și 17:30 pe Piaţa Libertăţii va fi prezentat un concert a talentelor locale cu genericul „Steluţe Sorocene”, după care va urma gratificarea persoanelor cu merite deosebite în diferite domenii.

De la 19.00 la 24.00 sorocenii sunt invitați la un concert al artiştilor din Republica Moldova (Doinița Gherman, Adrian Ursu, Anatol Mîrzenco, Kapushon și „Zdob și Zdub”).

La 21.50 primarul municipiului Soroca, Victor Său va adresa un mesaj de felicitare sorocenilor, după care vor urma focuri de artificii.

Citește și:

Ce activități planifică autoritățile pentru hramul Sorocii?


Articolul precedentMETEO: Vezi cum va fi vremea de Hramul municipiului
Articolul următor(VIDEO) Lupte între cavaleri și parade costumelor, la Festivalul Medieval
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.