EUROVISION 2019: Au fost 26, au rămas 10

0
51

IPNA Compania „Teleradio-Moldova” a organizat sâmbătă, 2 februarie, audiţiile LIVE ale pieselor înscrise în selecţia naţională a concursului Eurovision 2019. În urma audiţiilor juriul de specialitate a selectat piesele ce vor intra ulterior în competiţie. Lista interpreţilor admişi în etapa finală a concursului naţional Eurovision 2019, în ordine alfabetică, aşa cum au solicitat să fie înscrişi în concurs:

Anna Odobescu Stay

Chirtoacă Aurel La cinema

Coşciug Cristina Virus

Diana Brescan Lies

Frimu-Maria Mihaela Olimp

Maria Gospodinova GravitTy

Maxim Zavidia I will not surrender

Scripcaru Marcela Meteor

Smolenco Mihail Sub Pămînt

Ţurcanu Vera Cold

26 de participanţi au evoluat în cadrul audiţiilor LIVE ale selecţiei naţionale Eurovision 2019. Anul trecut, trupa DoReDos, care a reprezentat Republica Moldova la etapa internaţională Eurovision Song Contest, a obţinut locul al 10-lea. Prestaţia trupei a fost apreciată şi de comitetul de organizare a concursului, care le-a oferit premiul „The buzz award”, pentru cea mai bună prezentare scenică.

Cea de-a 64-a ediţie a concursului va avea loc în Israel şi va fi compusă din două semifinale, organizate pe 14 şi 16 mai, şi finala care va avea loc în data de 18 mai 2019. Reprezentantul Republicii Moldova va evolua la Eurovision Song Contest 2019 în a doua semifinală, ce va avea loc pe 16 mai. Alături de reprezentatul Republicii Moldova pe scena de la Tel Aviv vor urca interpreţi din Elveţia, Suedia, Irlanda, Austria, Letonia, România, Danemarca, Armenia, Albania, Azerbaidjan, Macedonia, Norvegia, Rusia, Olanda, Croaţia, Lituania, Malta.

Reprezentantul Republicii Moldova la Eurovision 2019 urmează să fie selectat în data de 3 martie, când se va desfăşura Finala Naţională.

(trm.md)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.