Etapă neagră pentru echipele sorocene

0
243

  Etapa a VII din campionatul Republicii Moldova, Divizia B, Nord a fost una nefericită pentru echipele care reprezintă raionul Soroca. Or, ambele echipe au suferit înfrângeri și și-au înrăutățit situația în clasament.

  Astfel, sorocenii de la INTER pe mocirla, pardon, pe stadionul din Soroca, au fost surclasați acasă, de FC Bogzești, scor 1-4, echipa din raionul Telenești obținând al treilea succes consecutiv după ce etapa bune era lanterna roșie a competiției. La rândul lor, fotbaliștii de la FC Visoca au pierdut, în deplasare la Edineț, la limită, 1-2.

    După această etapă, sorocenii s-au coborât pe locul 7 în clasament, iar cei de la FC Visoca sunt pe locul 10.

Articolul precedentAna Bejan: “În politică nu te menţii uşor dacă nu ai caracter, demnitate şi personalitate”
Articolul următor18 octombrie: persoane infectate – 398, inclusiv în raionul Soroca; decese – 15.
Redactor-șef al ziarului „Observatorul de Nord”, câştigător în topul „10 jurnalişti ai anului”. Membru al Uniunii Jurnaliștilor din Republica Moldova. Câștigător în TOP-ul „10 jurnaliști ai anului”. În presă din anul 1986. Activitate: corespondent, redactor de secție la ziarul raional din Soroca; corespondent Agenția de știri „Moldpress”, corespondent zonal al ziarului guvernamental „Независимая Молдова”; purtător de cuvânt al prefecturii Soroca, consilierul prefectului. Din anul 1988 fondator și redactor al ziarului „Observatorul de Nord”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.