Ești chipeș și inteligent? Înscrie-te la concursul ”Mister Soroca – 2018”

0
81

Tinerii soroceni au la dispoziție câteva zile pentru a se înscrie la concursul ”Mister Soroca – 2018”. Evenimentul va avea loc la 24 februarie, în sala de festivități a Palatului de Cultură, începând cu ora 14:00. Doritorii de a participa în cadrul concursului pot depune dosarul până la data de 21 februarie 2017, ora 12:00.

Potrivit regulamentului, tinerii vor fi supuși la cinci probe, printre care sunt prezentarea (până la 7 min); proba intelectuală; prezentarea artistică (6 min); defilare în costum de gală; proba surpriză.

Cât despre premiere, pentru locul I vor fi oferiți 1000 lei, pentru locul II – 800 lei și locul III – 600 lei. De asemenea, vor fi acordate și premii de încurajare – 250 lei.

Înscrierea la concurs a participantului se face prin depunerea dosarului de participare la secretariatul Concursului, până pe data de 22 februarie, ora 18:00, la Centrul de Resurse pentru Tineret DACIA, situat pe adresa: str. Mihail Sadoveanu nr. 21, mun. Soroca, Republica Moldova, tel. +373 230 23619, 067301204, persoana de contact: Sîrbu Cristina.

Dosarul poate fi expediat și prin intermediul poștei electronice, la adresa crtdacia@gmail.com.

Până la acest moment, s-au înscris trei participanți.

Concursul „Mister Soroca 2018” este organizat de ConsiliulRaional Soroca, Centrul de Resurse pentru Tineret DACIA și Secția Cultură și Turism.

Potrivit organizatorilor, cheltuielile ce ţin de organizarea şi desfăşurarea concursului le suportă Serviciul Tineret şi Sport din cadrul Aparatului Preşedintelui Raionului Soroca, iar sonorizarea evenimentului este finanțată de Secţia Cultură şi Turism.

Printre partenerii media ai evenimentului este ziarul „Observatorul de Nord”.

Menționăm că, anul trecut titlul „Mister Soroca 2017” a fost decernat lui Victor Nichitișin, elev la Colegiul de Arte „Nicolae Botgros”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.