Emisiunea “Observatorul”: Un alegător informat este un alegător conștient / VIDEO

0
289

Ziarul „Observatorul de Nord” a realizat a doua emisiune dintr-un  ciclu de trei emisiuni cu genericul ”Informarea și motivarea tinerilor și a altor categorii de alegători pentru participarea activă la alegerile prezidențiale 2020”, în cadrul unui proiect finanțat de Asociația Obștească „Promo-LEX”, din sursele Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID).

Scopul proiectului constă în motivarea participării tinerilor la vot, în promovarea votului informat și conștient la alegerile prezidențiale 2020 în rândul tinerilor și nu numai. Astăzi vă propunem spre vizionare a doua emisiune. La emisiune au participat Arina LESCO, elevă în clasa a XII la Liceul Teoretic „Constantin Stere” din Soroca și Ion Juravliov, elev la Colegiul de Arte „Nicolae Botgros” din Soroca.

Articolul precedentTOP-3 probleme ale comunei Volovița, identificate de elevii Gimnaziului din localitate
Articolul următorDumitru Matcovschi: “Să fim ce-am fost odată”
Redactor-șef al ziarului „Observatorul de Nord”, câştigător în topul „10 jurnalişti ai anului”. Membru al Uniunii Jurnaliștilor din Republica Moldova. Câștigător în TOP-ul „10 jurnaliști ai anului”. În presă din anul 1986. Activitate: corespondent, redactor de secție la ziarul raional din Soroca; corespondent Agenția de știri „Moldpress”, corespondent zonal al ziarului guvernamental „Независимая Молдова”; purtător de cuvânt al prefecturii Soroca, consilierul prefectului. Din anul 1988 fondator și redactor al ziarului „Observatorul de Nord”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.