Elevii și profesorii de la Gimnaziul „Dumitru Matcovschi” au învățat cum să procedeze în caz de cutremur sau incendiu / GALERIE FOTO și VIDEO

0
413

Astăzi angajații Direcției Situații Excepționale Soroca au desfășurat „Ziua Protecției Civile” la Gimnaziul „Dumitru Matcovschi” din Soroca. Tematica activității a fost „Acțiunile organelor de conducere și ale elevilor în caz de cutremur de pământ”.

„În cadrul aplicației atât elevii cât și personalul didactic au demonstrat cunoștințele lor în cazul unui eventual seism, s-au evacuat prin toate ieșirile disponibile, adunându-se pe terenul sportiv al instituției, situat într-o zonă fără de pericol.

La fel, elevii au fost instruiți cu principalele reguli de apărare împotriva incendiilor și de prevenire a cazurilor de înec pe parcursul sezonului estival, fiindu-le înmânate pliante informative. În rezultat au fost instruiți 201 elevi, 13 cadre didactice și 6 persoane auxiliare” informează DSE Soroca.

Articolul precedentAtenție! Astăzi, în intervalul orelor 14:00-23:00, sunt posibile ploi cu grindină
Articolul următorDin cei doi frați Damașcan, legitimați la … Sfântul Gheorghe, doar Ilie a fost convocat la națională, pentru meciurile din Liga Națiunilor
Licenţiat în jurnalism și Master în Științe ale Comunicării, Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării, Universitatea de Stat din Moldova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.