Elena Chiroșca: „Voiam să îmi câștig proprii bani și uite că mi-a reușit” / VIDEO

0
3710

Elena Chiroșca, în vârstă de 32 de ani, originară din satul Rublenița, raionul Soroca, are un job deosebit. Deși pasiunea ei este de a conduce volanul unui automobil, femeia voia să conducă și o afacere. Astfel, fiind gospodina casei și mama unei minunate fetițe, ea a decis că vrea să se ocupe și de business.

Vorbind cu soțul său care este mereu plecat peste hotare, Elena a decis că are nevoie de aparatele necesare pentru a face vată dulce și popcorn. „El din start nu înțelegea ce vreau să fac cu ele, apoi i-am explicat și m-a susținut foarte mult”. 

Nu a avut nevoie de mult timp pentru a se învăța să mânuiască aceste două utilaje, a citit instrucțiunea s-a uitat pe YouTube și îndată îi devenise totul clar.

Prima ieșire în public, cu scop de a câștiga proprii bani, au fost vara trecută. Acolo se organizaseră târgul meșterilor populari și fetele au decis astfel să recreeze oaspeții evenimentului. A doua oară am întâlnit-o pe Elena de Hramul Orașului, unde la fel își promova și vindea produsul, ceea ce ne-a uimit mult, este aparența fiicei sale și a soțului ei, ceea ce o face să fie un antreprenor deosebit de  puternic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.