Echipele sorocene au fost învinse în Cupa RM

0
101

 După ce în etapa 1/64 a Cupei Republicii Moldova la fotbal, echipele sorocene, FC Inter și FC Visoca și-au învins adversarii cu același scor, 1-0, și au acces în etapa următoare a competiției, sâmbătă și duminică ambele echipe au părăsit terenul de joc învinse.

Astfel, fotbaliștii echipe Inter au fost învinși acasă de FC Fălești, chiar dacă după prima parte a primei reprize conducea cu un scor confortabil, 2-0, prin golurile marcate de Vasile Boldescu (min.6, din penalty) și Grigore Cojocaru (min.22). Oaspeții au marcat de trei ori, prin Gheorghe Bodiu (44), Grigore Jurat (45+2, 48) și vor juca în 1/16 a Cupei RM.

Duminică, fotbaliștii de la Visoca au repetat „fapta” sorocenilor, deși…au o scuză: au pierdut în fața foartei experimentate formații din Râbnița, FC Iscra, anterior formație de Divizia Națională. Golurile au fost marcate de Denis Patic (39)/Ionel Mirciu (19), Vladislav Reznic (26) și Igor Bâcicov (89).

Articolul precedentMunicipiul Soroca, comunele Rublenița, Rudi și satul Zastânca – cele mai afectate de coronavirus
Articolul următorCEC a decis: la 1 noiembrie la Dubna va fi ales primarul
Redactor-șef al ziarului „Observatorul de Nord”, câştigător în topul „10 jurnalişti ai anului”. Membru al Uniunii Jurnaliștilor din Republica Moldova. Câștigător în TOP-ul „10 jurnaliști ai anului”. În presă din anul 1986. Activitate: corespondent, redactor de secție la ziarul raional din Soroca; corespondent Agenția de știri „Moldpress”, corespondent zonal al ziarului guvernamental „Независимая Молдова”; purtător de cuvânt al prefecturii Soroca, consilierul prefectului. Din anul 1988 fondator și redactor al ziarului „Observatorul de Nord”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.