După vestea rea, vine vestea bună – tariful la curentul electric va fi compensat. Vezi cui și cu cât

1
1262

După ce v-am informat că, de la 1 decembrie, tariful la curentul electric a crescut până la 5,60 lei/kWh, venim și cu o veste mai bună – ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Andrei Spânu, a scris pe canalul său de Telegram că, populația va primi compensații la curentul electric. 

”Prieteni, Guvernul este alături de oameni. În imagine este modul în care statul va compensa tariful la energie electrică. Peste 70% din toate locuințele se încadrează în categoria de vulnerabilitate ridicată și foarte ridicată. Vom compensa pentru a ajuta să trecem cu bine de această iarnă. Facem tot posibilul să ținem țara conectată la gaze, energie electrică și căldură. Vă mulțumim pentru susținere și pentru economisirea resurselor energetice”, a declarat Spînu.


  • ETICHETE
  • VC
Articolul precedentDe mâine, 1 decembrie, vom plăti mai mult pentru curentul electric – 5,60 lei/i/kWh (fără TVA)
Articolul următorLa Comarna, drumul bun și accesibil a fost dat în exploatare, iar la Vasilcău încă mai persistă ceața / VIDEO
Redactor-șef al ziarului „Observatorul de Nord”, câştigător în topul „10 jurnalişti ai anului”. Membru al Uniunii Jurnaliștilor din Republica Moldova. Câștigător în TOP-ul „10 jurnaliști ai anului”. În presă din anul 1986. Activitate: corespondent, redactor de secție la ziarul raional din Soroca; corespondent Agenția de știri „Moldpress”, corespondent zonal al ziarului guvernamental „Независимая Молдова”; purtător de cuvânt al prefecturii Soroca, consilierul prefectului. Din anul 1988 fondator și redactor al ziarului „Observatorul de Nord”.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.