Două accidente în mai puțin de o oră

0
295

Două accidente au avut loc în prima parte a acestei zile. În unul dintre cazuri, neatenția a cauzat accidentul, în altul, cel mai probabil, condițiile meteo nefavorabile. Din fericire, nimeni nu a avut de suferit.

Un accident rutier a avut loc la intersecția străzilor Alexandru cel Bun și Mihail Kogâlniceanu din municipiul Soroca. Potrivit poliției, Automobilul de marcă Volkswagen, care se deplasa pe str. Kogâlniceanu, nu a cedat trecerea motoretei, care se deplasa pe strada Alexandru cel Bun, având prioritate. Impactul nu a putut fi evitat. Ambii șoferi aveau permisul de conducere și actele în regulă, iar testul alcoolemic a arătat că aceștia nu consumase alcool, ne-a comunicat Igor Sochircă, specialist al Serviciului supraveghere tehnică și accidente rutiere, IP Soroca.

La nici o oră de la acest accident, un automobil de marcă Vokswagen a derapat de pe traseu. În rezultat un indicator rutier a fost doborât la pământ.

Potrivit poliției, accidentul s-a produs pe traseul Soroca – Chișinău, pe segmentul dintre localitățile Soroca și Zatânca (regiunea Râpa lui Bekir). Automobilul menționat se deplasa spre s. Zastânca. Șoferul automobilului ar fi încercat să evite tamponarea cu un alt automobil de marcă Renault. Acesta se deplasa spre Soroca, dar a derapat, s-a inversat pe traseu și se îndrepta spre volkswagen. Conducătorul Volkswagen-ului s-a ferit pe dreapta și, la rândul său, a alunecat, strivind un indicator, ne-a informat Anatolie Belous, subofițer al Serviciului supraveghere tehnică și accidente rutiere, IP Soroca.

Impactul cu cealaltă mașină a fost evitat. „Conducătorul Renault-ului însă a părăsit locul accidentului. Acesta a fost identificat și urmează să fie atras la răspundere conforma Art. 242 (comiterea accidentului rutier) și Art. 243 CC (părăsirea locului accidentului)”, a mai spus Belous.

Poliția recomandă conducătorilor auto să echipeze automobilele corespunzător și să respecte regulile de circulație rutieră.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.