Direcția Învățământ Soroca a inițiat Campania ”Conectați la Educație” / VIDEO

0
152

Pandemia de COVID-19 a influențat negativ viața tuturor, inclusiv și viața școlilor. Am fost supuși unor provocări fără precedent, izolare și distanțare socială, lipsa tehnologiilor informaționale pentru organizarea lecțiilor la distanță. Deși în ultima perioadă, școlile au beneficiat de dotări semnificative cu tehnică de calcul, acestea nu sunt suficiente. Cu regret, mai bine de 400 de copii din raion, deja al doilea an, din lipsa de echipamente, nu pot să participe la lecțiile organizate on-line.

În acest context, Direcția Învățământ inițiază Campania ”Conectați la Educație”, care își propune să ajute familiile cu mai mulți copii prin oferirea tehnicii necesare pentru conectarea la procesul educațional on-line și pregătirea pentru lecții.

Venim cu un îndemn către dumneavoastră, să conectați la Educație o familie unde sunt doi și mai mulți copii de școală, oferindu-le un calculator, laptop, tabletă sau telefon.
Dacă doriți să întindeți o mână de ajutor, ne puteți contacta la numerele de telefon 023022223, +37368136981 sau scrie pe e-mail edu.soroca@gmail.com.

Chiar și în cele mai vitrege timpuri oamenii, cu grijă unii de alții, reușesc să facă lucruri frumoase. Vă vom fi profund recunoscători, dacă veți răspunde apelului nostru.


Articolul precedent19 soroceni au fost confirmați cu COVID-19, iar un bărbat de 60 ani a decedat.
Articolul următorÎn raioanele de nord, astăzi temperaturile scad, iar ploile sunt așteptate mâine.
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.