Diplome și mențiuni pentru 214 elevi de la LT „Petru Rareș”!

0
1123

Ai noștri ca brazii!

Succesul, în mare parte, stă în voința de a învinge; să ne străduim, deci, și să stăruim” (Seneca)

  La data de 17.10.2023, în Instituția Publică Liceul Teoretic „Petru Rareș” din Soroca, a fost organizat concursul internațional ” Poveștile cangurului explorator”, inițiat și organizat de Institutul pentru Dezvoltarea Evaluării în Educație din România și Republica Moldova.

Acest concurs interdisciplinar se adresează elevilor din învățământul primar și combină elemente de explorarea mediului, matematica, științe, prin intermediul unor texte literare, dar și nonliterare.

În cadrul acestui concurs s-au înscris 214 elevi din treapta primară , care au dat dovadă de cunoștințe și competențe interdisciplinare, interes pentru cunoașterea mediului , astfel fiind decernați cu diplome de nivelul I, II, III sau mențiuni, în funcție de punctajul acumulat. (Valentina IAZINSCHI, învățătoare)

Articolul precedentUnde vor susține sorocenii examenele de obținere a permisului de conducere: la Soroca sau la Bălți?
Articolul următorVeste bună pentru antreprenori: din anul 2024 vor depune cu 15 rapoarte mai puțin
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.