Din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile, un microbuz s-a răsturnat. O pasageră de 67 de ani a avut nevoie de îngrijiri medicale

0
1582

Un microbuz de model Mercedes Sprinter, care transportat pasageri pe ruta Bălți – Cernăuți, s-a răsturnat pe traseul M-5. Accidentul s-a produs la 20 noiembrie în jurul orei 9:25. Una dintre pasagere a avut nevoie de îngrijiri medicale, scrie agora.md

 Informația este confirmată pentru AGORA de ofițera de presă a IP Rîșcani, Ina Banari. Microbuzul implicat în accidentul rutier era condus de un bărbat în vârstă de 54 de ani. În timpul deplasării, în preajma localității Răcăria din raionul Rîșcani, mijlocul de transport s-a inversat, informează oamenii legii.

Totul s-ar fi întâmplat din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile, spun preliminar polițiștii. La un moment dat, șoferul a pierdut controlul asupra volanului ieșind pe acostament, iar microbuzul s-a răsturnat.

În urma accidentului rutier a fost solicitată intervenția ambulanței de la SAMU Bălți. Aceasta pentru că o pasageră în vârstă de 67 de ani a avut  nevoie de asistență medicală.

Totodată conducătorul mijlocului de transport a fost testat cu aparatul alcooloscopic „DRAGER”. Rezultatul a arătat 0.00 mg/l. Prin urmare, acesta nu a consumat alcool.

Polițiștii investighează în continuare circumstanțele în care s-a produs accidentul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.