Diaspora – la cât de departe, la atât și de aproape alături de biblioteca „Filiala nr.2” din Soroca

0
1454

Ieri, 10 august 2022, în incinta bibliotecii municipale „Filiala nr.2” din Soroca, a avut loc un eveniment cu genericul ,,Diaspora de la mare depărtare”. Atmosfera călduroasă a fost incinsă cu discuții prietenoase, recital de poezie și cântece patriotice. La această manifestație, au participat soroceni din municipiu cât și din Diasporă. 

Rude, părinți și copii au dedicat cuvinte de dor pentru cei plecați prin intermediul rețelelor sociale. Au avut ocazia să se unească chiar fiind la distanță, datorită calculatoarelor. Au râs și au plâns împreună, simțindu-se ca acasă.
La finele evenimenului bibliotecarele Galina Eșanu și Larisa Stavița, au mulțumit oaspeții pe paginile sale de facebook și au anexat următoarele cuvinte: „Vă Mulțumim, că ați găsit timp și ne-ați onorat cu prezența, cu amintiri frumoase, cu lacrimi pe obraz, cu întâmplări povestite pentru copii, care n-au știut despre anii grei ai Moldovei.”

Articolul precedentAmintiri tipărite pe pânză create de copii din cadrul primului tur al taberei E-vacanța / GALERIE FOTO
Articolul următorDacă nu vrei să ai „de furcă” cu poliția, respectă regulile de circulație, poartă vestă reflectorizantă,  fii treaz la ghidonul motoblocului / VIDEO

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.