Despre Patrie și patriotism – lecție de neuitat la LT „Constantin Stere” din Soroca / VIDEO

0
120

Suita de evenimente dedicate recunoștinței celor care au apărat independența și integritatea teritorială a Republicii Moldova și memoriei celor care au căzut pe câmpul de luptă, în conflictul de pe Nistru, din anul 1992, a inclus și o întâlnire de suflet a unui grup de combatanți cu elevii Liceului Teoretic „Constantin Stere” din Soroca.

Despre semnificația acestei date și despre eroismul colegilor de arme au vorbit câțiva combatanți, în frunte cu Alexandru Cimbriciuc, președintele Organizației Soroca a Veteranilor războiului din Transnistria.

Vă propunem un material VIDEO, realizat de la această întâlnire de suflet și o adevărată lecție de iubire de Țară, de Ludmila Mărginean.

  • ETICHETE
  • LM
Articolul precedentCURS VALUTAR: leul moldovenesc se depreciază în raport cu euro și se apreciază în raport cu dolarul
Articolul următorComisar șef Octavian Cebotarenco: „Suntem datori să comemorăm și să păstrăm cu sfințenie ceea pentru ce au luptat veteranii noștri”
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.