Deputatul Ion Babici: „Ilie Bolojan ne-a asigurat că ne va susține să reanimăm raionul Soroca după modelul județului Bihor”

0
200
  Deputatul Parlamentului Republicii Moldova, Ion Babici, scrie pe pagina sa de Facebook că, „Ilie Bolojan, fost primar al orașului Oradea în 3 mandate, din 2020 ales președinte al Consiliului Județean Bihor, un politician de mare calibru din România, ne-a asigurat că ne va susține să reanimăm raionul Soroca după modelul județului Bihor”.
 ”Pentru asta este nevoie de schimbarea opticii conducerii Consiliului Raional Soroca. Eu zic că totul este posibil. Acest an va fi ultimul pentru cei rătăciți în plasele propagandistice ale Kremlinului”, scrie deputatul.
Județul Bihor se află în regiunea Crişana din România în partea de nord-vest a ţării la graniţa cu Ungaria fiind practic poarta către occident a ţării. „Eu zic că în toamnă vom cristaliza o cooperare românească de la extrema nord-vest la cea de nord-est”, este de părere Ion Babici.

  • ETICHETE
  • VC
Articolul precedent18.372 euro va primi Școala Sportivă pentru Copii și Juniori din Florești, de la UEFA via FMF
Articolul următorSoroca: când și unde vor fi deconectări programate ale energiei electrice, în legătură cu executarea lucrărilor de întreținere
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.