Decada Tineretului la Soroca a startat cu Halloween Party (GALERIE FOTO)

0
82

Ieri tinerii s-au distrat la Halloween Party, primul eveniment organizat în cadrul Decadei Naționale a Tineretului din acest an. Cele mai creative și înfiorătoare costume au fost premiate în cadrul unui concurs.

În acest an, juriul care a apreciat costumația participanților a fost președintele Consiliului Local al Tinerilor din Soroca, Nichita Pavlenco, vicepreședintele Ana Bița și Gabriela Rucșeneanu, deținătoarea titlului Miss Soroca 2016. Participanții au impresionat membrii juriului, dar și publicul, pregătind o adevărată paradă a măștilor de Halloween. După defilare, tinerii au încercat să-și prezinte costumul și să-și argumenteze alegerea.

Alături de tineri au fost președintele Centrului de Resurse pentru Tineret DACIA, Ion Babici, specialistul în problemele tineretului și sportului din cadrul Primăriei orașului Soroca, Natalia Cojocari și din cadrul Consiliului raional, Andrei Jitniuc.

La finalul concursului cu măști, Miss Halloween a fost nominalizată Valentina Coroma, iar Victor Chistol, Mister Halloween. Primele trei locuri le-a revenit lui Liviu Gornea, Anei-Maria Cernei și Cristinei Galben.

Evenimentele din cadrul Decadei Naționale a Tineretului vor dura până la 10 noiembrie. La 1 noiembrie va fi organizată Ziua uşilor deschise la Primăria şi Consiliul Raional Soroca, iar la 3 noiembrie tinerii din raionul Soroca vor avea ocazia să participe la City Quest, un joc intelectual în care participanții sunt testați cât de bine își cunosc orașul.

Organizatorii evenimentului sunt Consiliul Raional Soroca, Primăria oraşului Soroca, Centrul de Resurse pentru Tineret DACIA. Parteneri media: Ziarul Nostru și Observatorul de Nord.

Mai multe despre cele ce urmează în cadrul decadei aflați AICI.

Membrii juriului la Halloween Party
Membrii juriului la Halloween Party

Dacă ai și tu o știre interesantă, care vrei să fie publicată în ziarul „Observatorul de Nord” sau pe pagina noastră web, anunță redacția. O poți face adăugând știrea ta AICI sau să ne sesizezi o problemă AICI.

Dezvoltarea paginii web a ziarului „Observatorul de Nord” este unul din obiectivele proiectului “Presa locală – dezvoltare prin digitalizare”, implementat de publicaţia independentă „Observatorul de Nord” şi finanţat de Ambasada SUA în Republica Moldova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.