De ziua lor profesională, salvatorii din Soroca sunt alături de familiile defavorizate

0
501

Astăzi, când salvatorii din țara noatră sărbătoresc Ziua profesională, angajații Direcției Situații Excepționale Soroca, susținuți de colaboratorii de poliție din raion, au desfășurat o acțiune de caritate.

Acţiunea este organizată de Ministerul Afacerilor Interne şi Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă. Astfel, au fost pregătite 150 de pachete cu produse alimentare care, sunt distribuite, prin intermediul colaboratorilor IP Soroca, persoanelor socialmente vulnerabile, ne-a comunicat Serghei Plitoc, responsabil de relații cu presa din cadrul DSE Soroca.

Ajutorul va prinde bine cetățenilor, având în vedere că în municipiul Soroca este instalat regimult e carantină din 1 aprilie, din cauza numărului mare de infectați cu COVID-19.

Mesajul salvatorilor, care se află astăzi în teren, în contextul epidemiei de coronavirus este: „De sărbătoarea profesională noi, salvatorii, suntem la datorie iar voi stati acasă! „.

Tot astăzi, efectivul  DSE Soroca îndreaptă cele mai sincere mesaje de felicitare către șeful direcției, colonel al serviciului intern BORŞ Mihail, care în această zi sărbătorește ziua de naștere.

La 5 aprilie, în țara noastră este marcată „Ziua Salvatorului”.

Articolul precedentUn fost primar de Soroca s-a numărat printre persoanele racolate de poliţia politică sovietică
Articolul următorÎncă doi preoți din raionul Soroca amendați cu câte 22.500 lei, pentru oficierea slujbei religioase astăzi
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.