De ziua lor profesională, salvatorii din Soroca sunt alături de familiile defavorizate

0
500

Astăzi, când salvatorii din țara noatră sărbătoresc Ziua profesională, angajații Direcției Situații Excepționale Soroca, susținuți de colaboratorii de poliție din raion, au desfășurat o acțiune de caritate.

Acţiunea este organizată de Ministerul Afacerilor Interne şi Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă. Astfel, au fost pregătite 150 de pachete cu produse alimentare care, sunt distribuite, prin intermediul colaboratorilor IP Soroca, persoanelor socialmente vulnerabile, ne-a comunicat Serghei Plitoc, responsabil de relații cu presa din cadrul DSE Soroca.

Ajutorul va prinde bine cetățenilor, având în vedere că în municipiul Soroca este instalat regimult e carantină din 1 aprilie, din cauza numărului mare de infectați cu COVID-19.

Mesajul salvatorilor, care se află astăzi în teren, în contextul epidemiei de coronavirus este: „De sărbătoarea profesională noi, salvatorii, suntem la datorie iar voi stati acasă! „.

Tot astăzi, efectivul  DSE Soroca îndreaptă cele mai sincere mesaje de felicitare către șeful direcției, colonel al serviciului intern BORŞ Mihail, care în această zi sărbătorește ziua de naștere.

La 5 aprilie, în țara noastră este marcată „Ziua Salvatorului”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.