De sărbători, bucură-i pe cei dragi cu un cadou handmade de la Ecaterina Coadă /VIDEO

0
663

Ecaterina Coadă, o tânără mămică din Drochia, are o pasiune deosebită pentru creații manuale. Cu cinci ani în urmă, nici nu își închipuia că această activitate va deveni un hobby care îi va aduce venit.

„Călătoria mea în lumea handmade a început cu 5 ani în urmă, când eram în concediu de maternitate. Prima lucrare a fost o pereche de cercei din argint, la care am lucrat cu multă pasiune.

Între timp, m-am dezvoltat, au început să se adreseze mulți oameni cu diferite idei. Acum, pe timp de primăvară, am ieșit în vânzare cu aceste minunate lucrări, cum sunt: tablouri, coșulețe cu flori mirositoare din spumă de săpun, mărțișoare și cercuri de păr pentru fetițe.”

În colecția Ecaterinei Coadă se regăsesc multe lucrări tematice. Clienții fideli sunt mămicile care comandă cu prilejul sărbătorilor, diferite lucrări. Mai nou, a început să confecționeze și personaje din povești care se îmbracă pe degetul copilului și pe care educatoarele le folosesc în cadrul diferitor activități.


Articolul precedentPreședintele raionului Florești, Vasile Tâltu, a refuzat mandatul de deputat în Parlamentul Republicii Moldova
Articolul următorLa Drochia s-a dat start celei de-a patra ediții a festivalului-concurs “Filipiada” / VIDEO

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.