De Paști, cu sufletele deschise și localitatea curată

0
187

De ziua Pământului și în preajma sărbătorilor Pascale, mai mulți locuitori din comuna Volovița au participat la o acțiune de salubrizare. Participanții au făcut ordine nu doar în curțile proprii, dar și în spații publice, conferind comunei un aspect îngrijit și plăcut.

Acțiunea a avut loc la 24 aprilie, „motorul” fiind AO „Aripile Dumbravei”, în parteneriat cu Consiliul Local de Tineret Volovița. „Tinerii din consiliu sunt foarte bravi și se implică deseori în activități comunitare de orice gen și de fiecare dată când îi rugam, astfel demonstrează că tânăra generație își iubește casa și nu este indiferentă de starea de lucruri in comună”, menționează Elena Șoimu, membru AO „Aripile Dumbravei”. De menționat că la acțiunea de curățenie s-au alăturat unii locuitori și agenți economici din localitate, iar autoritățile locale au oferit transport pentru evacuarea gunoiului. Astfel, cu eforturi comune, s-au curățat cele patru stații auto de pe marginea traseului ce străbate cele două localități din comună; două terenuri de joacă; a fost curățat un segment de cca 300 m al acostamentului. De asemenea s-a curățat zona de intrare în satul Alexandru cel Bun, parte a comunei Volovița; s-au făcut lucrări de salubrizare la răstignire și în preajma cimitirului.
Echipa AO „Aripile Dumbravei” mulțumește tuturor celor care au contribuit la salubrizarea comunei și Vă dorește tuturor locuitorilor comunei Sărbători Binecuvântate! Hristos a Înviat!

AO ”Info-DAVA” este beneficiara Programului de Granturi Locale al Uniunii Europene (UE) și implementează proiectul ”Comunicare pentru schimbare” în raionul Soroca. Programul de Granturi Locale este lansat în baza Cadrului Unic de Sprijin a UE, acordat pentru Republica Moldova (2017-2020) din cadrul Instrumentului European de Vecinătate, prin intermediul proiectului „Abilitarea cetățenilor din Republica Moldova” (2019-2021), finanțat de către Uniunea Europeană și implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ). Partenerul proiectului pentru creșterea potențialului de vizibilitate și implicare a cetățenilor este Asociația Presei Independente (API).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.