De ce să nu mai arunci niciodată bureții de vase deja folosiți. E un truc genial

0
682

În fiecare gospodărie se găsesc bureți de vase. Aceștia sunt de mare ajutor doamnelor, sunt ieftini și se găsesc la orice supermarket. Din păcate, ei se strică foarte repede, mai cu seamă în familiile mari unde se spală des vesela. Multe dintre doamne au încercat să se gândească la diverse moduri în care să îi utilizeze și după ce s-au rupt.

Experții vin acum cu un truc genial care te va ajuta în grădină. Mai exact, bureții pot fi folosiți la răsaduri. Obiectul de curățat trebuie să fie în primul rând dezinfectat, ulterior înmuiat în apă și înălbitor. Lasă bucățile de burete în soluție preț de o oră, iar mai apoi clătește totul de mai multe ori cu apă curată.

Pune jumătăți din ei în ghiveciul plantelor care adoră un sol umed. O să observi că florile tale vor crește înalte și frumoase pentru că au mereu pământul aerisit în interior și plin de apă.

Același proces ai putea să îl repeți și în cazul fructelor sau legumelor. Trucul este deosebit în special pentru oamenii care au o grădină mică pe balcon și vor să crească unele plante pentru consum. Cu siguranță o să observi diferența dacă vei proceda astfel.

Detalii despre bureții de vase

Un specialist a susținut că materialul bureților contează foarte mult, iar cel mai bun obiect de curățat trebuie să fie din celuloză.

,,Bureții din celuloza sunt potriviți pentru vase, tacâmuri, blaturi de bucătărie și stropii de zi cu zi. Sunt ieftini, au o capacitate bună de absorbție și fac față sarcinilor dificile”, sustine Nancy Block, vicepreședinte senior al departamentului de educație a consumatorilor din cadrul American Cleaning Institute.

,,Noi recomandăm să alegeți o anumită culoare pentru a anumită sarcină. De exemplu, bureții roz pentru curățarea băii, bureții albaștri pentru blatul de bucătărie și bureții verzi pentru curățarea vaselor”, a mai spus specialista.


  • ETICHETE
  • EC
Articolul precedentDe ce să nu mai folosești deodorantul dimineața. Mulți oameni îl utilizează greșit
Articolul următorFALS: Republica Moldova se înarmează la ordinul SUA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.