De ce la școală vorbim o limbă și afară alta? / VIDEO

0
117

De ce la școală vorbim o limbă și afară alta? Este un subiect despre care am discutat cu Valentina Jamba, care a fost invitata emisiunii “Interviu cu soroceni”, realizată de redacția „Observatorul de Nord”. Activistă de mediu, bine cunoscută în Soroca și nu numai, este o voce care de ani buni apără Nistrul și mediul, are o poveste interesantă de viață. Are doi frați bine cunoscuți în întreaga republică, jurnalistul Alecu Reniță și diplomatul Iurie Reniță,  dar noi știm că și sora mai mare are ce spune.

Urmăriți mai jos întreaga emisiune „Interviu cu soroceni”, în care o avem invitată pe Valentina Jamba.

Emisiunea este realizată în cadrul unui proiect sponsorizat de Fundația Thomson Reuters ca parte a Asistenței pentru mass-media independentă din statele Parteneriatului Estic, care este finanțat de Biroul pentru Dezvoltare, Comunitate și Dezvoltare al Regatului Unit.

Articolul precedentCOVID-19 la Spitalul Raional Soroca – 06.10.2021- 07.10.2021 / INFORGRAFIC
Articolul următorAngela Chirilov: „Orice concurs te impune spre fortificarea tuturor competențelor și abilităților căpătate de-a lungul carierei”
Licenţiat în jurnalism și Master în Științe ale Comunicării, Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării, Universitatea de Stat din Moldova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.