De ce citesc “Observatorul de Nord”: este un cronicar al sportului sorocean

0
59

Ziarul “Observatorul de Nord” este gata să fie alături de voi încă un an, dar pentru aceasta credem că sunt necesare două ingrediente importante. Prima — să abonați ziarul, iar a doua — să înțelegem mai bine de ce citiți “Observatorul de Nord”, ca să perseverăm și în 2023.

Axentie GÂNGA: Abonez acest ziar chiar de la începuturi, inclusiv mi-am perfectat un abonament și pentru anul 2023. Datorită ziarului sunt la curent cu noutățile din toate domeniile și toate regiunile. Îi încurajez pe toți, în primul rând pe acei care încă nu fac parte din marea familie a OdN, să vină alături de noi și să facă alegerea corectă. Vă asigur, ziariștii de la această publicație vor fi la nivelul așteptărilor.

Ilie MANEA: Observatorul de Nord este ziarul în care poți găsi materiale la toate temele, inclusiv este un cronicar al sportului sorocean. Întotdeauna am citit cu plăcere acest ziar și mă bucur că OdN rămâne unul din stâlpii democrației și ai transparenței la Soroca și nu numai. Am abonat ziarul și pentru 2023 și îi chem și pe alții să-mi urmeze exemplul. Merită, cu siguranță.

Maria PURICE: Observatorul de Nord este ziarul meu preferat, cel mai apropiat sufletului — și cu aceasta am spus totul. Ba mai mult, cu diferite ocazii am avut publicații în acest ziar, pentru ce mulțumesc redacției. Cu siguranță, voi rămâne o prietenă fidelă ziarului și în continuare și îi îndemn pe alții să-mi urmeze exemplul.

Articolul precedentUn bărbat din raionul Râșcani, găsit spânzurat în ajun de Anul Nou
Articolul următorUn bărbat, găsit spânzurat în curtea unei case cuprinse de flăcări
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.