Dacă ai 50 de ani poți aplica la Programul „Prima Casă”

0
411
Fotografie simbol

Legislativul de la Chișinău  a aprobat modificări importante la Programul „Prima Casă”. În legătură cu pandemia sau nu, dar condițiile de eligibilitate au fost îmbunătățite simțitor.

Astfel, a fost micșorată cota participației proprii inițiale în program de la 10% la 5% din prețul de procurare a locuinței și a fost majorată vârsta solicitanților care pot accesa programul – de la 45 la 50 de ani.

La fel, proiectul de lege prevede includerea în categoriile beneficiarilor de compensații și a persoanelor care au accesat un credit ipotecar până la lansarea programului – martie 2018. Devin eligibile și persoanele fizice care dețineau în proprietate un imobil, dar al cărui spațiu locuibil depășea 9 m2 per persoană. 

Articolul precedent Virusul nu cedă, + 143 de cazuri noi, dintre care 8 infectați sunt din raionul  Soroca
Articolul următorZile „grele” pentru amatorii de adrenalină
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.