Cum a afectat Covid-19 modul de a petrece timpul liber?

0
147

Pandemia Covid-19 a afectat modul de viaţă al fiecărui om. Un factor important al vieţii de zi cu zi este timpul liber. Acesta a fost afectat în mod diferit la fiecare om în parte. Din cauza pandemiei multe lucruri au fost interzise.

Timpul liber s-a mărit, dar, în acelaşi timp, şi posibilităţile de a-l petrece au fost limitate. Unul dintre plusurile obţinute în urma epidemiei este mai mult timp petrecut cu familia. Unul dintre dezavantaje este restricţionarea activităţilor extraşcolare: dansul, sporturile, şahul ş.a.

Dansul popular este activitatea mea preferată înafara școlii. Din cauza interdicțiilor nu mai pot merge la repetiții, astfel am mult timp liber pe care nu ştiu cum să-l folosesc.
În trecut, înainte de apariţia lui Covid-19, aveam parte de diferite concerte, competiţii, parade şi multe alte activităţi culturale. Mă distram cu prietenii şi mereu aveam parte de noi experiențe.

Acum nu pot să mai practic cercul de dans. Încerc să-mi umplu timpul cum reuşesc.
Din cauza Coronavirus mulţi tineri au nimerit în aceeași situație ca mine. În general cred că această epidemie poate afecta caracterul moral şi modul de a gândi al copiilor și are mai mult un caracter negativ asupra omenirii.

Ion Cobasiuc, elev în clasa a VIII-a la Gimnaziul Racovăț

Acest articol este elaborat în cadrul parteneriatului dintre Bilioteca publică sătească Nr.1 Racovăț și Cercul tinerilor condeieri de la Gimnaziul Racovăț.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.