Cu JustConsult Bălți, obții cetățenia română în doar 15 luni. Iar în decembrie-ianuarie beneficiezi și de reduceri la jurământ / VIDEO

0
356

Te-ai săturat să aștepți cetățenia română deja câțiva ani? Cei de la JustConsult te pot ajuta să o obții în doar 15 luni. Unica modalitate legală de a grăbi acest proces este prin judecată, cu ajutorul unui avocat. Tot ce trebuie să faci este să mergi la oficiul JustConsult din Bălți, unde vei obține toate detaliile despre procedură, precum și vei semna contractul de asistență juridică.

Lilia Daraban, șef Departament Vânzări JustConsult: „Obținerea cetățeniei române nu mai durează trei-patru ani. În cazul în care apelezi la un avocat poți obține răspunsul de la ANC în decursul a 10-15 luni. Deci, persoanele obțin cetățenia în maxim 15 luni și nu mai așteaptă trei-patru ani. JustConsult vine în ajutorul fiecărui cetățean, care are nevoie să obțină mai rapid acte românești.”

Alege JustConsult pentru a redobândi cu ajutorul unui avocat cetățenia română. Specialiștii de aici îți vor analiza minuțios dosarul și vor alege cea mai scurtă cale, îți pregătesc dosarul  conform cerințelor instanței de judecată, îți garantează confidențialitatea datelor cu caracter personal, își oferă servicii juridice de calitate și garanția plăților efectuate.

Pe lângă acest lucru, în perioada 6 decembrie – 8 ianuarie la oficiul  JustConsult din Bălți poți obține o programare la jurământ într-o lună cu 50% reducere, adică cu doar 500 de lei.

Lilia Daraban, șef Departament Vânzări JustConsult: „În ajunul sărbătorilor de iarnă compania JustConsult vine cu o reducere de 200 de lei pentru fiecare persoană care dorește să beneficieze de o programare la Consulatul României de la Bălți.”

JustConsult are o istorie și experiență de aproape 20 de ani. Compania oferă soluții pentru cazuri de orice complexitate, iar succesul este determinat de faptul că toate procedurile sunt parcurse legal, fără înșelăciuni sau ocoliri de lege.

Oficiul JustConsult Bălți se află pe str. Ștefan cel Mare, 60, la etajul 2 (în incinta Oficiului Poștal Central). Sună 022 80 20 81.


Articolul precedentFOTOGRAFIA ZILEI: La Soroca s-a dat start sărbătorilor de iarnă
Articolul următorUn Kamaz din Soroca “vedetă” pe internet. Cât pe ce să lovească oameni pe zebră / VIDEO
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.