Cu drag, de la București la Bădiceni!

0
106
   Câteva scaune cu rotile, donate de cetățenii români din România, au ajuns la Centrul de plasament pentru persoane cu dizabilități mintale din satul Bădiceni, raionul Soroca.
Preotul Sorin Huluță știe bine să muncească în teritoriu, între oameni – pe-aici încărcăm și descărcăm cutiile, colo de înșurubat, dincolo de strâns roțile.
Mitropolia Basarabiei a venit cu donațiile scaunelor cu rotile pentru cetățenii RM, independent de apartenența lor etnică.
Asociația ”Tighina” din București ne-a oferit toate aceste daruri, președinte – doctorul    Alexei Paluță.
Părintele Sorin Huluță de la Biserica de Lemn din Soroca, Biserica Sfinților Martiri Brâncoveni, este reprezentantul Mitropoliei Basarabiei, Omul care muncește la Soroca (astăzi a plecat la livadă să culeagă mere pentru cantina socială a Bisericii).
***
Și Cristi C. din satul Vădeni, Soroca, a avut de trecut printr-un accident rutier care i-a schimbat viața totalmente. O, câtă dorință de viață exprimă privirea lui Cristi.
Mulțumim fiecărui cetățean român din Țară că ați adunat bănuț cu bănuț pentru a dărui mersul.
România ajută Basarabia.
România ajută Basarabia!
Sursa: Viorel BURLACU

Articolul precedentSorocenii sunt invitați de astăzi la Zilele Filmului Românesc
Articolul următorAutoritățile renovează 200 de metri din faleza Nistrului / VIDEO
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.