Cu bani elvețieni, la Visoca se implementează proiectul comunitar „Mișcarea este viață”

0
200
    În cadrul proiectului comunitar „Mișcarea este viață”, la Visoca se înfăptuiesc lucrări care schimbă exteriorul localității și o fac mai atractivă pentru locuitori și oaspeți. Or, este vorba nu doar despre amenajarea unui teren sportiv, dar despre un întreg spațiu pentru agrement și activități fizice.
   Până în prezent au fost instalate cinci aparate pentru fitness, s-a pus pavaj și s-a amenajat o parcare. Urmează instalarea băncilor și coșurilor de gunoi, să se planteze copaci, iar duminică terenul v-a fi inaugurat oficial.
   Vă reamintim că, proiectul este implementat de FC Visoca și primărie și este facilitat de
Proiectul moldo-elvețian „Viață sănătoasă: reducerea poverii bolilor netransmisibile” și susținut financiar de Guvernul Elveției. (SURSA: FC Visoca)
  • ETICHETE
  • VC
Articolul precedentPCRM: Dragostea față de putere și bani l-a  transformat pe Dodon într-o prostituată politică
Articolul următorO soroceancă, alături de alți turiști plecați în Israel, pentru a vizita locurile sfinte, au ajuns în „tiurma” / VIDEO
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.