Covid-19 și școlile din raionul Soroca: 900 de elevi trecuți la regimul online de studii și 7 elevi aflați în autoizolare

0
424
Foto: pixabay.com

 După cum ne-a relatat doamna Angela Mușenco, șefa Direcției raionale de învățământ Soroca, situația epidemiologică la instituțiile de învățământ din raionul Soroca este următoarea: 900 de elevi au fost trecuți la regimul online de studii, iar alți 7 elevi sunt în autoizolare.

Este vorba de Instituția Publică Liceul Teoretic „Petru Rareș” din Soroca, elevii căreia studiază în regim online, pe motiv că în instituție au fost depistate cu coronavirus două cadre didactice. Astfel, la liceu au loc lucrări de dezinfectare și igienizare a tuturor spațiilor. Pe de altă parte, 2 elevi de la această instituție de învățământ, 2 elevi de la Gimnaziul Rublenița și câte un elev de la Gimnaziile Rudi și Tătărăuca Veche și un elev de la IP LT „Ion Creangă” din Soroca sunt în autoizolare.

Să mai menționăm că 44 instituții de învățământ din raionul Soroca activează după modelul 1 de studii – față în față, iar LT ”Constantin Stere” activează în două schimburi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.