COVID-19 bate în retragere? „Doar” +227 noi cazuri de infectare. La Soroca, +2…

0
399

  După efectuarea a 1832 de teste, alte 227 cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate astăzi, 4 iulie. Din numărul total de cazuri, unul este de import, fiind depistat la o persoană revenită din Turcia. Din numărul total de cazuri din această zi, 12 sunt lucrători medicali: medici – 2, asistenți medicali – 10. Până la ziua de azi, 10.396  persoane au fost tratate de COVID-19.

MSMPS informează despre înregistrarea altor 4 decese provocate de COVID-19:

Deces 577: Bărbat de 67 ani, din mun. Chișinău. Internat la data de 22 iunie, la Spitalul Clinic Municipal nr. 1. Comorbidități: diabet zaharat, hipertensiune arterială.

Deces 578: Bărbat de 59 ani, din raionul Ungheni. Internat în stare gravă cu bronhopneumonie bilaterală,  la data de 2 iulie, la Spitalul Raional Ungheni.

Deces 579: Femeie de  83 ani, din  mun. Chișinău. Internată la data de 18 iunie, la Institutul de Medicină Urgentă. Comorbidități: hipertensiune arterială, cardiopatie hipertensivă, angiopolineuropatie diabetică, nefropatie diabetică.

Deces 580: Femeie de 65 ani, din r-nul Ialoveni. Internată cu pneumonie bilaterală, la Spitalul Clinic Muncipal Nr. 1, la data de 27 iunie.

Astfel, bilanțul persoanelor infectate cu noul Coronavirus a ajuns la 17 672 cazuri. Până la ziua de azi, 10396 persoane au fost tratate de COVID-19. 580 de persoane au decedat.

Articolul precedentNu poți alunga cioara de pe gard până nu ai pasărea în mână
Articolul următorZâmbește cu/împreună/de noi
Redactor-șef al ziarului „Observatorul de Nord”, câştigător în topul „10 jurnalişti ai anului”. Membru al Uniunii Jurnaliștilor din Republica Moldova. Câștigător în TOP-ul „10 jurnaliști ai anului”. În presă din anul 1986. Activitate: corespondent, redactor de secție la ziarul raional din Soroca; corespondent Agenția de știri „Moldpress”, corespondent zonal al ziarului guvernamental „Независимая Молдова”; purtător de cuvânt al prefecturii Soroca, consilierul prefectului. Din anul 1988 fondator și redactor al ziarului „Observatorul de Nord”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.