COVID-19: +358 cazuri de infectare și +4 decese

0
149

 În urma efectuării a 1765 de teste, alte 358 cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate astăzi în Republica Moldova. În raionul Soroca au fost confirmate  2 cazuri de infectare.  Bilanțul persoanelor infectate cu noul Coronavirus a ajuns la 35 904 cazuri. Din numărul total de cazuri, 20 sunt lucrători medicali: medici-9,  asistenți medicali-9, personal auxiliar-2.

 Starea de sănătate a persoanelor infectate: 546 – stare gravă (dintre care 34 pacienți sunt conectați la aparate de respirație asistată), 1397 – stare de gravitate medie, ceilalţi pacienţi în stare satisfăcătoare. Alte 344 persoane au fost tratate și externate. În total, 24 777 persoane au fost tratate de COVID-19.

Ministerul Sănătății informează despre înregistrarea altor patru decese provocate de COVID-19:

Deces 978: Bărbat de 54 ani, din raionul Florești. Internat la data de 21 august, la SC Bălți. Comorbidități: bronșită cronică, fibrilație atrială cronică.

Deces 979: Femeie de 85 ani, din mun. Chișinău. Transferat la data de 20 august, din Spitalul Toma Ciorbă, la IMU. Comorbidități: obezitate, hipertensiune arterială, insuficiența venoasă cronică a vaselor membrelor inferioare.

Deces 980: Bărbat de 60 ani, din mun. Chișinău. Internat la data de 19 august, la Spitalul „Arh. Mihail”. Comorbidități: hipertensiune arterială, diabet zaharat.

Deces 981: Bărbat de 72 ani, din mun. Chișinău. Internat la data de 25 august la SCM „Sf. Treime”. Comorbidități: diabet zaharat, hipertensiune arterială.

Articolul precedentAcum e și mai avantajos să treci la Moldcell
Articolul următor53 de țări se află pe „lista neagră” a RM. Printre acestea, România și Ucraina
Redactor-șef al ziarului „Observatorul de Nord”, câştigător în topul „10 jurnalişti ai anului”. Membru al Uniunii Jurnaliștilor din Republica Moldova. Câștigător în TOP-ul „10 jurnaliști ai anului”. În presă din anul 1986. Activitate: corespondent, redactor de secție la ziarul raional din Soroca; corespondent Agenția de știri „Moldpress”, corespondent zonal al ziarului guvernamental „Независимая Молдова”; purtător de cuvânt al prefecturii Soroca, consilierul prefectului. Din anul 1988 fondator și redactor al ziarului „Observatorul de Nord”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.