Constantin Purici mâine va fi petrecut într-o lume mai bună

0
633
   Ex-primarul comunei Șolcani, fost specialist principal la Direcția Agricultură și Alimentație Soroca, CONSTANTIN PURICI, a plecat la  Domnul prematur, fiind răpus de o boală nemiloasă.
   Consiliul raional Soroca, ultimul lui loc de muncă anunță că, persoanele care vor să-și i-a rămas bun de la acel care a fost Constantin Purici o pot face la domiciliul acestuia de pe strada Ștefan cel Mare, 15, ap.2.
   Funeraliile vor avea loc miercuri, 2 noiembrie, de la ora 10:00, la catedrala  ”Adormirea Maicii Domnului”.  Constantin Purici va fi înmărmântat la cimitirul din Dealul Sorocii (cimitirul nou).

  • ETICHETE
  • VC
Articolul precedentCadavrul parțial carbonizat al unui bărbat de 72 de ani, găsit în propria casă. Incendiu cumplit la Hăsnășenii Mari
Articolul următorDacă ești producător agricol și dorești să primești subvenționare, depune dosarul până la 4 noiembrie
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.