Consiliul raional Soroca a anunțat concurs de ocupare a funcției vacante de șef al IMSP CS Soroca Nouă

0
294

Consiliul Raional Soroca a anunțat un concurs de ocupare a funcţiei vacante de șef al IMSP Centrul de Sănătate Soroca Nouă Dosarele de participare la concurs, întocmite conform prevederelor Regulamentului de organizare a concursului pentru ocuparea funcțiilor vacante de conducător al instituției publice/ întreprinderii municipale fondate de consiliul raional (Decizia Consiliului Raional Soroca nr.10/10 din 16.08.2016) se primesc la sediul Consiliului Raional Soroca, str. Ştefan cel Mare, 5, (et.5, bir.511), telefon 0-230-2-20-26, e-mail luiza.caraush@gmail.com .

Dosarul de participare la concurs se depune personal sau prin poştă/e-mail și va conține:

 • formularul de participare la concurs, specificat în anexa nr.1 la Regulamentului de organizare a concursului pentru ocuparea funcțiilor vacante de conducător al instituției publice/întreprinderii municipale fondate de consiliul raional (Decizia Consiliului Raional Soroca nr.10/10 din 16.08.2016)
 • copia buletinului de identitate
 • copiile diplomelor de studii superioare și ale certificatelor de absolvire a cursurilor de perfecționare profesională și/sau de specializare;
 • copia carnetului de muncă
 • certificatului medical sau declarația pe propria răspundere
 • cazierului judiciar sau declarația pe propria răspundere
 • certificatul de medic de familie
 • proiectul de management al instituției (8-10 pagini, tehnoredactate la calculator, cu mărimea de font – 12, interval interliniar – 1,0.

Notă: Copiile documentelor prezentate pot fi autentificate de notar sau se prezintă împreună cu documentele originale pentru a verifica veridicitatea lor. În situaţia în care dosarul de concurs se depune prin poştă sau e-mail, veridicitatea documentelor se verifică la data desfăşurării primei probe a concursului, sub sancţiunea respingerii dosarului de concurs. Vor fi examinate doar dosarele complete.

Condiţiile de participare la concurs: Dreptul de a participa la concurs îl au persoanele care îndeplinesc următoarele condiţii:

 1. deţine cetăţenia Republicii Moldova;
 2. posedă limba română;
 3. la data expirării termenului de depunere a dosarelor nu a împlinit vârsta de 65 ani;
 4. are capacitate deplină de exerciţiu;
 5. este aptă, din punct de vedere al stării sănătăţii, pentru muncă, conform certificatului medical eliberat de instituţia medicală abilitată;
 6. are studiile superioare absolvite necesare prevăzute pentru funcția respectivă și a activat în domeniul respectiv cel puțin 3 ani;
 7. nu are antecedente penale nestinse, nu este privată de dreptul de a ocupa anumite funcţii sau de a exercita o anumită activitate, ca pedeapsă de bază sau complementară, ca urmare a sentinţei judecătoreşti definitive prin care s-a dispus această interdicţie.

Data-limită de depunere a documentelor este 7 decembrie 2020.

 

 


Articolul precedentSoroca: Inițiativă bună realizată ca de obicei / VIDEO
Articolul următorElena Sochircă: “Să candidez la funcția de primar m-au încurajat consătenii și … nepoțica”
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.