Consilierii iresponsabili, din Consiliul Raional Soroca, ar putea primi mai puțini bani

0
650
fotografie simbol

La propunerea Secției Administrație Publică a Consiliului Raional Soroca, pentru ședința din 5 mai 2022 este inclus proiectul de decizie cu privire la îndemnizația consilierilor raionali. Dacă va întruni majoritatea voturilor, aleșii locali vor primi suma întreagă a îndemnizației doar după participarea și la ședințele comisiilor de specialitate din care fac parte.

Consilierii raionali din Soroca primesc îndemnizații pentru participarea la fiecare ședință a Consiliului Raional Soroca. Suma de 1500 lei o primesc pentru participarea nu doar la ședințele consiliului ci și la comisiile de specialitate din care fac parte, chiar dacă la ultimele pot să nu vină. Au fost cazuri când comisia nu întrunea numărul necesar de membri, și din lipsa cvorumului, se întrunea repetat.

Articolul precedentSe așteaptă deconectări ale energiei electrice în Soroca, Căinarii Vechi, Șeptelici, Bulboci și alte localități
Articolul următorTelefoanele redacției s-au „înroșit”: toată lumea ne felicită cu ocazia Zilei Mondiale a Libertății Presei
Licenţiat în jurnalism și Master în Științe ale Comunicării, Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării, Universitatea de Stat din Moldova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.