Concurs pentru elevii din raionul Soroca: Trimite o rețetă video și câștigă un premiu

0
100

Un concurs al rețetelor adresat elevilor din raionul Soroca este lansat de Direcția Învățământ. Concursul este dedicat Festivalului Mărului, desfășurat anual în luna septembrie la Soroca. Însă din cauza pandemiei, în acest an, concursul pentru elevi este desfășurat online.

Potrivit  anunțului publicat de DÎ, pot participa la concurs elevii claselor I-XII din raionul Soroca. Concurenții trebuie să prezinte o rețetă video, în care să gătească preparate cu mere.

ToȚi participanții vor primi diplome, iar trei cele mai apreciate lucrări vor fi premiate.

Vedeți toate condițiile concursului în anunț:

Anterior, la Festivalul Mărului, elevii din raion participau la diverse concursuri, printre care este și concursul costumelor cu tematica mărului, etc.

Anul acesta ar fi avut loc ediția a-X-a a Festivalului Mărului. 

Articolul precedentFOTOGRAFIA ZILEI: Struguraș ales, bun de cules
Articolul următor+588 cazuri noi de COVID-19 sunt confirmate astăzi: După o pauză infecția a fost depistată la alți soroceni
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.