Concurs de desen “Cum văd eu dragostea” cu premii speciale din partea Președintelui Raionului Soroca

0
259

În perioada 5 februarie – 20 februarie 2024, Instituția Publică “Centrul Raional pentru Tineret din Soroca” în colaborare cu Consiliul Raional al Tinerilor organizează un concurs de desen cu tema “Cum văd eu dragostea”. Această inițiativă are ca obiective promovarea tinerilor talentați în domeniul artistic, stimularea libertății creativității și dezvoltarea imaginației și a simțului estetic al participanților.

Conform regulamentului concursului, participanții trebuie să aibă între 14 și 20 de ani și să trimită un singur desen realizat pe hârtie format A3 la sediul Centrului Raional pentru Tineret din Soroca, situat pe strada Ștefan cel Mare nr. 5, biroul 304. Fiecare lucrare trebuie să fie însoțită de informații despre participant, inclusiv nume, prenume, clasă și instituție. Lucrările vor fi evaluate de către un juriu format din reprezentanți ai CRT Soroca, Școlii de Arte și tinerilor, luând în considerare criterii precum originalitatea, contribuția individuală, calitatea tehnică și profunzimea mesajului.

Este important de menționat că desenele cu conținut violent, obscen sau ofensator vor fi excluse din concurs, iar autorii lucrărilor câștigătoare vor fi premiați în cadrul unei ceremonii speciale, care va avea loc între 24 și 29 februarie. Toți participanții vor primi certificate de participare, iar câștigătorii vor primi premii constând în seturi de desen și alte accesorii artistice, oferite de Președintele Raionului Soroca.

Lucrările vor fi expuse în incinta Palatului de Cultură Soroca, oferind astfel oportunitatea comunității de a aprecia talentul și creativitatea tinerilor artiști. Toți participanții vor primi câte un certificat de participare, iar autorii celor mai bune lucrări vor primi premii:
Locul I – Set panou de desen numerotat, ramă foto, (din partea Președintelui Raionului Soroca);
Locul II – Album cu foi A3, un set de guaș, album, pensule, paletă și păhărel, (din partea Președintelui Raionului Soroca);
Locul III – Album cu foi A3 pentru desen, set de creioane colorate, acuarelă, (din partea Președintelui Raionului Soroca).
Locul IV- 5 premii de încurajare, set de creioane colorate, album pentru desen (din partea Președintelui Raionului Soroca).

Regulamentul integral îl găsiți AICI.


Articolul precedentPostează anunțul tău în doi pași și trei mișcări
Articolul următor“Noi ne temem să ieșim din casă, în ce țară trăim, unde este dreptatea?” / VIDEO
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.