Concurs cu un singur candidat: Natalia Tonofa ar putea conduce Centrul Raional pentru Tineret din Soroca

0
806

Doar un singur candidat a aplicat la concursul pentru funcția de director al Centrului Raional pentru Tineret din Soroca, chiar și după prelungirea acestuia. Până la data limită de 5 septembrie nu au aplicat alți candidați. Este vorba de Natalia Tonofa, șefa interimară a centrului de la fondarea sa de către autoritățile raionale. Aceasta este adepta Partidului Socialiștilor din Republica Moldova și activează ca expert de vizibilitate în cadrul proiectului de restaurare a cetății Soroca.

Concursul cu un singur candidat va avea loc la 13 septembrie, unde directoarea interimară va participa la interviu și va prezenta comisiei de concurs strategia de dezvoltare a Centrului Raional pentru Tineret din Soroca.

Amintim că în luna decembrie 2022 președintele raionului Soroca, Veaceslav Rusnac, a semnat o dispoziție de numire în funcție de director interimar al Instituției Publice „Centrul raional pentru Tineret Soroca” a doamnei Natalia Tonofa. De menționat că „Centrul raional pentru Tineret Soroca” a fost creat în pripă în toamna anului trecut ca o alternativă Centrului de Resurse pentru Tineret DACIA din Soroca.

CITEȘTE ȘI:

Cine conduce Centrul Raional de Tineret, creat recent la Soroca?

Pentru cine este “croit” concursul de director al Centrului Raional pentru Tineret din Soroca?

Un singur candidat a aplicat la șefia Centrului Raional pentru Tineret din Soroca. Ce urmează?


Articolul precedentVineri, 8 septembrie 2023, ora 10:30, Palatul de cultură – Soroca Forum 2030
Articolul următorFOTOGRAFIA ZILEI: Visez să devin un fluture
Licenţiat în jurnalism și Master în Științe ale Comunicării, Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării, Universitatea de Stat din Moldova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.